Despre noi

Din 2003, echipa Casitherm Service asigura buna functionare a echipamentelor si instalatiilor termice, frigorifice utilizate de dumneavoastra.

Obiective

Obiectivul principal al firmei Casitherm Service este satisfactia clientului. Atingerea acestui obiectiv se face prin largirea gamei de servicii, monitorizarea profesionala a activitatii echipei noastre, suportul tehnic specializat acordat de inginerii nostrii si nu in ultimul rand, intelegerea nevoilor reale ale clientilor nostri.

Echipa

Echipa Casitherm Service, o echipa tanara, dar experimentata alcatuita din 4 ingineri de service autorizati si o dispecera, avand un suport logistic flexibil si performant, asigura in timpul cel mai scurt rezolvarea problemelor semnalate de catre dumneavoastra. Prezenta noastra permanenta este asigurata de dispecerizare non-stop, conditie necesara atingerii obiectivelor noastre.

Autorizatie

Reprezentantii Casitherm Service sunt autorizati de catre Inspectia de Stat pentru controlul Cazanelor Recipientelor sub presiune si Instalatiilor de Ridicat(I.S.C.I.R) pentru urmatoarele activitati:

-PTA1/2010 montare instalare, punere in functiune, reparare, verificare tehnica periodica si autorizare de functionare pentru aparate de incalzit, alimentate cu combustibil solid, lichid sau gazos cu puteri nominale <=400kW;

-PTC9/2010 montare instalare, reparare cazane de apa calda cu puterea nominala intre 400-2500kW;

-RSVTI responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor;